Portfolio

Ett urval av mina uppdrag.


Hair & Co Frisör - WordPress hemsida

Hair & Co

Uppdraget:
Att designa och koda upp en hemsida åt frisörsalongen Hair & Co.

Exempel på vad jag har gjort:
Skapade ”mockups” på designförslag för att kunden skulle kunna få se visionen och godkänna designen när de var 100% nöjda med den. Därefter kodades designen upp till full funktion i WordPress. Möjliggjort det för kunden att själva kunna ändra texter om de önskar, med mera.

Se mer om Hair & Co | Gå till webbplatsen

Omdöme om My Persson, av Maryam VD på Hair & Co

”Tack för din goda service och samarbete jag är otroligt nöjd med hemsidan och återkommer i framtiden”

Maryam – VD på Hair&Co


Cashback Ninja | Återbäringssida i Laravel med PHP osv

Cashback Ninja

Uppdraget:
Att designa och koda upp en återbäringssida i Laravel. Detta är ett av mina egna projekt där jag har automatiserat ca 85% av funktionerna.

Exempel på funktioner jag kodat upp:
Indexering av sammankopplade butiker (som godkänt att vara med på Cashback Ninja), automatiserad cashback – medlem handlar via länkarna på webbplatsen och får sedan cashback på det köpet och registreras till deras medlemskonto, värvningsfunktioner där man kan tipsa vänner om webbplatsen och får då bonus till sitt medlemskonto, med mera.

Se mer om Cashback Ninja | Gå till webbplatsen


Kattbox | WordPress-utveckling med WooCommerce och WooCommerce Sunscriptions

Kattbox

Uppdraget:
Att designa och koda upp webbutik i WordPress, med försäljning av prenumerationer där automatisk löpande debitering sker tills avslut.
Detta är en av mina egna projekt där jag dyker på djupet i WooCommerce och skaffar mig en bättre syn på vad mina webbkunder som har webbutiker kan behöva, osv.

Exempel på funktioner jag kodat upp:

Integration mellan butiken och PostNord, integration mellan butiken och Fortnox, skräddarsydd checkout, anpassade fält för orders, med mera.

Ny design på gång:
Denna skapades för 5 år sedan, och en helt ny design håller på att lanseras inom det närmsta.
Jag prioriterar självklart alltid mina webbkunder, så beroende på när jag har tid över kommer den nya lanseras och mer info om funktionerna kommer finnas här då.

Se mer om Kattbox | Gå till webbplatsen