Portfolio

Ett urval av mina uppdrag.


Hair & Co Frisör - WordPress hemsida

Hair & Co

Typ:
WordPress webbplats

Uppdraget:
Att designa och koda upp en hemsida åt frisörsalongen Hair & Co.

Exempel på vad jag har gjort:
Skapade designskisser för en tydlig vision av den nya designen. Därefter kodades designen upp till full funktion i WordPress. Har gjort det möjligt för kunden att själva kunna ändra texter & bilder även i de skräddarsydda blocken som skapades.

Se mer om Hair & Co | Gå till webbplatsen


Endbright

Typ:
WordPress webbplats

Uppdraget:
Det initiala uppdraget var att skapa en förbättrad design av befintliga delar och ny design av deras nya element. Samt koda upp till full funktion.

Uppdraget fortsätter med design & kod på deras WordPress-webbplats, samt front end-delen av deras React-webbplats i samspel med deras back-end utvecklare (booking-delen), när deras team vill få implementerat nya funktioner.

Se mer om Endbright (snart) | Gå till webbplatsen


API integration WordPress plugin utveckling

Hoist Group

Typ:
WordPress plugin, med API-integration & automatisering.

Uppdrag:
De önskade få automatiserat tabeller med schema över kommande Fotboll-events via Discovery+ API.
Jag skapade ett plugin till deras webbplats som automatiskt hämtar data från API:t och sparar till databasen varje dag, och visar datan i tabell-form. Tabellerna följer deras egna WP-temas css, är ostylade via pluginet. Dessa tabellerna visas med hjälp av en “kortkod” som de själva enkelt kan placera ut på sina WordPress-sidor – där de anger vilket event tabellen ska visa. Samt en admin-sida med information om vilka events som är möjliga just nu, exempelvis “Allsvenskan”.


Kattbox - WooCommerce

Kattbox

Typ:
WordPress e-butik, med integrationer & automatiseringar.

Uppdraget:
Att designa och koda upp webbutik i WordPress, med försäljning av prenumerationer där automatisk löpande debitering sker tills avslut.
Detta är ett eget projekt där jag dyker på djupet i WooCommerce, kan testa nya funktioner och genom denna har jag även fått en bättre insikt i vad mina webbkunder som har webbutiker kan behöva, osv.

Exempel på funktioner jag kodat upp:

Integration mellan butiken och PostNord, integration mellan butiken och Fortnox, skräddarsydd checkout, anpassade fält för orders, med mera.

Se mer om Kattbox | Gå till webbplatsen


Cashback Ninja | Laravel-utveckling

Cashback Ninja

Typ:
Laravel webbplats, med API-integrationer & automatiseringar.

Uppdraget:
Att designa och koda upp en återbäringssida i Laravel. Detta är ett av mina egna projekt där jag har automatiserat ca 85% av funktionerna.

Exempel på funktioner jag kodat upp:
Indexering av sammankopplade butiker (som godkänt att vara med på Cashback Ninja), automatiserad cashback – medlem handlar via länkarna på webbplatsen och får sedan cashback på det köpet och registreras till deras medlemskonto, värvningsfunktioner där man kan tipsa vänner om webbplatsen och får då bonus till sitt medlemskonto, med mera.

Se mer om Cashback Ninja | Gå till webbplatsen