Tjänster

Jag kan både designa och koda upp webbplatser – så jag kan hjälpa dig med mycket där emellan. Exempel på vad jag kan hjälpa dig med: Skapa en webbplats åt ditt företag, starta webbutik som du kan sälja dina produkter i, automatisera flöden i WordPress / Laravel, skapa ny design till din hemsida eller e-butik, API-integrera din webbplats med tjänster (exempelvis Fortnox, PostNord), med mera. Ett uppdrag innefattar vanligtvis en fulländad webbplats, men det går också bra att anlita mig vid de tillfällen där du bara behöver fixat något specifikt eller har något delmoment som du vill få ordnat.

Du är välkommen att kontakta mig – både för mer information och för att få kostnadsförslag.

Webbdesign & webbutveckling - Hemsida & webbplats

Webbplats / Hemsida

Designar & kodar upp moderna, responsiva & användarvänliga webbplatser med en bra teknisk grund för SEO.

Jag kan både designa och koda upp din hemsida – till full funktion. Kan även göra detta utifrån färdiga design-filer om du har sådana. Är du nyfiken på hur jag arbetar innan du kontaktar mig? Läs gärna mer om min arbetsprocess.

Jag specialiserar mig på WordPress-utveckling och Laravel-utveckling. WordPress är ett otroligt populärt CMS och används av både stora och små företag. Det är även detta som används vanligast till e-handel och även till majoriteten av webbplatserna mina kunder önskar få skapade. Laravel används vid de tillfällen då webbplatsen kräver väldigt avancerad struktur och mycket databas-arbete (MVC).

E-handel - Starta webbshop

E-handel

Designar och kodar upp responsiva webbutiker åt företag. Kan även hjälpa till med att importera produkter, ordna med inställningar för betalmetoder som ska erbjudas i kassan, ordna tillägg för möjlighet till prenumerationstjänster med löpande debitering. Samt kan koda upp funktioner vid önskemål om viss automatisering, api-integrationer, förenklad checkout, med mera.

Som frilansande WordPress-utvecklare specialiserar mig på att utveckla e-handel i WooCommerce, där du som ägare har total tillgång till din egna e-butik.

Automatisering & API-integrationer

Jag kan integrera din Laravel-webblats eller WordPress / WooCommerce-butik mot tredje part via leverantörens API. Och på så sätt automatisera flöden. Exempel på detta är att integrera Fortnox för att automatisera Woocommerce-orders till ditt Fortnox-konto och underlätta/snabba upp din bokföring.