Info

Mer information om mig och mina kunskaper

My Persson Webbdesigner Webbutvecklare

Språk, ramverk, verktyg

CSS / CSS3, SCSS / SASS, HTML / HTML5, PHP, JavaScript, Vue JS, jQuery, API-integrationer, WordPress, WooCommerce, ACF, Gutenberg, Bedrock, Composer, Adobe XD, Photoshop, Gulp, Git, Laravel, LiveWire, MySQL. Även: Ytliga Nginx & Apache-inställningar.

Anlita mig enkelt för uppdrag som frilansare / konsult

Är du företagare? Då kan du anlita mig som frilansare om du exempelvis behöver hjälp med något på en webbplats eller e-butik. Är du rekryterare / projektplanerare på en webbyrå? Då kan du anlita mig som konsult, vanligast som front end-utvecklare eller WordPress-utvecklare. Jag kan både arbeta självgående och i team. Allt arbete genomförs på distans (”remote”) – vilket gör att jag kan genomföra uppdrag åt dig oavsett vart du befinner dig i Sverige. Du är välkommen att kontakta mig.

Min yrkestitel

Eftersom jag har en lång erfarenhet och bred kompetens faller jag inom fler än en titel: front end-utvecklare, WordPress-utvecklare, Laravel-utvecklare, webbdesigner, webbutvecklare.

Historia – Från intresse till yrke

Min kärlek för att skapa ”hemsidor” startade redan när jag var omkring 10 år gammal. På den tiden med hjälp av Frontpage, Dreamweaver och sen kom att koda för hand i Notepad. Det har följt med mig under uppväxten och naturligt utvecklats med tiden. Omkring 2010 började jag studera på egen hand och att designa samt utveckla webbplatser enligt kodstandard ”best practice”, mer åt det så kallade fackmannamässiga hållet med andra ord.

Jag har arbetat med detta professionellt sedan våren 2012, då jag fick godkänt för F-skatt och tog mig ann detta som mitt yrke.

Jag fortsätter än idag att lära mig saker inom mitt arbete (även via kurser), dels eftersom jag älskar det jag gör och hela tiden vill lära mig mer, dels eftersom saker ändrar sig inom branschen med åren och jag anser att det är viktigt att hålla sig fortsatt uppdaterad. Idag har jag en lång erfarenhet, med bred kompetens, och specialiserar mig på WordPress & Laravel. Jag har dessutom under hela resan hållit kvar i att även designa & skapa mockups, idag i Adobe XD. Så jag kan både designa & koda upp det till full funktion.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta mig. Du kan även läsa mer om mina tjänster och om min arbetsprocess.