Offert På Hemsida – Ett steg närmre dina mål

Hemsida offert - prisförslag för webbplats & webbutik

Få en fri offert för hemsida genom att kontakta mig med information om vad du önskar få genomfört.

Vill du få skapat en ny hemsida eller webbutik? Behöver du bara få hjälp med någon mindre förbättring? Letar du efter någon som både kan designa och koda upp designen till en 100% färdig webbplats? Då har du kommit rätt! Jag kan hjälpa dig med design och utveckling/förbättring av webbutiker och webbplatser.

Få prisförslag för hemsida & webbutik

Att få veta vad något kostar innan man skriver på ett avtal är en självklarhet. Och ibland kan man behöva kommunicera i ett par mail, kanske även via tems-möte, för att komma fram till vad det egentligen är som du och ditt företag behöver och har möjlighet till just nu. Vilken budget ni har och vilka ambitioner ni har är utgångsläget vid skapandet av offerten. Dels för att arbetet ska bli så bra som möjligt, både enligt era önskemål och enligt bransch-standard, för en bra upplevelse för era besökare, och dels för att det ska passa er budget. Ibland kan man få alternativ för att enklare kunna få något skapat som passar idag – och sedan fylla på längre fram om så önskas.

Jag arbetar enligt timpris, men brukar sätta fasta priser enligt vad som diskuterats från början. Då jag oftast arbetar för små och medium-stora företag och bolag förstår jag vikten av att kunna få en bra översikt på utgifterna.

Ju mer information du kan ge och berätta om det du önskar, desto bättre bild av arbetet får jag och desto bättre offert kan jag ge dig. Hör av dig till mig så återkommer jag vanligen inom 1-2 arbetsdagar till dig med en offert för dina önskemål.