Referenser

”Vi anlitade My för att hjälpa oss med vår befintliga sida. Vi är mycket nöjda med all hjälp och resultat. Hon är mycket professionell och erbjuder mycket bra sätt att hitta lösningar tillsammans med en bra kommunikation från början till slut. Vi kommer definitivt att fortsätta att räkna med henne.”

Diego Martin – Co-Founder på Dimmrummet AB (Fotalla.se)

Vad jag hjälpte Diego & Julia med: Finjusteringar av design som de ville få ordnade, funktioner – speciellt i kassan.

Omdöme om My Persson, av Maryam VD på Hair & Co

”Tack för din goda service och samarbete jag är otroligt nöjd med hemsidan och återkommer i framtiden”

Maryam Jokic – VD på Hair&Co

Vad jag hjälpte Maryam med: Hon önskade en webbplats med skräddarsydd design åt sin frisörsalong – som skapades och kodade upp till custom tema i WP.

Astrid Wilson

”Jag mycket nöjd med förbättringarna och utvecklingen som My gjorde för att förbättra användarvänligheten och designen på min hemsida. Snabb och otroligt proffsig service.”

Astrid Wilson – VD på Astrid Wilson AB

Vad jag hjälpte Astrid med: Hon har ett färdigt WP-tema där det ibland önskas ytterligare funktioner och design-möjligheter som jag då kodar upp i ett child-theme.

”My tog fram en fin och välfungerande hemsida för mig, och jag är väldigt nöjd med hennes arbete. Kommunikationen har varit snabb och enkel och jag kan starkt rekommendera My för dig som är i behov av webbutveckling.”

Daniel Rosensand – VD på Rosensand Dental AB

Vad jag hjälpte Daniel med: Han har en webbplats som kör elementor där han själv skapar design och innehåll. Det jag gjort är att koda upp speciella funktioner han önskat, design-delar i checkout där elementor ej räcker till fullt ut, m.m.

Referens - Sarah Koerffer

”My hanterade mitt ärende på ett otroligt proffsigt sätt från början till slut. Dessutom är jag imponerad över hennes tekniska kunskaper. Något som för mig var extremt komplicerat löstes på ett kick med My’s hjälp. Rekommenderar henne varmt och kommer använda mig av hennes tjänster i framtiden.”

Sarah Koerffer – Marketing Coordinator på Hoist Group

Vad jag hjälpte Sarah med: De behövde ett plugin skapat som kunde automatisera visning av olika tv-scheman över fotboll, via tredje parts API.