Webbyrå Landskrona

Söker du efter en webbyrå i Landskrona? Jag arbetar som frilansande webbdesigner och front end utvecklare i Landskrona, innehar f-skattesedel och är registrerad för moms. Jag både designar och kodar upp webbplatser / e-butiker till full funktion.

När du väljer mig som är frilansare – istället för en stor webbyrå – kan du få skapat din vision till ett mindre pris än vad en webbyrå kan.

Ska du välja en webbyrå eller frilansare?

Är du en del av ett stort bolag där ert nya digitala projekt har krav på agila metoder och många olika personers expertiser med möjlighet för möten, osv – rekommenderas det att kontakta webbyråer. Här kan kostnaderna stiga en del då budgeten dels är beroende på antalet personer som arbetar på uppdraget – dessa personerna behöver såklart lön och ju fler personer som behövs desto dyrare.

Har du däremot ett mindre bolag och önskar få skapat din vision av någon som kan leverera det du behöver, med en personlig kontakt och till ett bra pris? Då är frilansare mer rätt för dig – dels så blir priset lägre tack vare att det är en person som behöver lön istället för flera och dels så blir uppdraget vanligtvis färdigställt snabbare (beror dock såklart på olika faktorer).

Jag har en lång erfarenhet av att både designa och utveckla webbplatser och e-handel – detta är mitt fokuserade arbete och jag håller mig ständigt uppdaterad om nyheter inom mitt område. Kontakta mig idag och berätta om din vision för att få prisförslag